Team

Hello, nice to meet you!

Met ons jonge team van zeven gedreven videoprofessionals staan we elke dag klaar om jou van sterke videocontent te voorzien. Elk in zijn eigen expertisegebied.

Mix ons technisch, creatief en organisatorisch talent samen met onze persoonlijke service en je krijgt video’s die boeien, vastgrijpen en overtuigen. En dat tegen een strakke prijs-kwaliteitverhouding.

Of je nu een montageopdracht, zelfregisserende cameraman of een volledige crew met alles erop en eraan wenst – we got you!

Leer ons alvast beter kennen!

Ook deel worden van onze crew?

Let's talk!

Caroline is de communicatieve katalysator van het team en jouw eerste aanspreekpunt bij VideoCrew! Enthousiast verbindt ze mensen met oplossingen en breekt ze complexe uitdagingen op in hapklare stukken.  Buiten de uren is Caroline lifestyle fotografe. Haar ervaring met beeld zorgt ervoor dat ze jouw aanvraag perfect begrijpt en de ideale link maakt tussen jou, het project en onze crew. Haar begeleiding houdt jouw project niet zomaar op de rails maar doet het lopen als een trein!

Caroline Couck

Office Manager

Elena is parttime marketeer bij VideoCrew, freelance journaliste, kunstenares en yogalerares. Met haar ervaring als online content marketeer voor het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen zet ze nu ook VideoCrew op de digitale kaart. Haar achtergrond als journaliste maakt van haar bovendien een ideale redacteur en sparringpartner voor copy en regiewerk. En wanneer het ons allemaal even te veel wordt, herinnert Elena het team eraan om even diep in en uit te ademen.

Elena Gontcharova

Digital Marketeer

Als getalenteerde storyteller en Head of Post Production smeedt Frank onze producties tot een mooi, narratief geheel. Hij staat al sinds het begin mee aan boord van het team, wat van hem meteen ook onze ‘Ancien d’Office’ maakt. Frank begeleidt het gehele post-productieproces en voert creatieve controles uit op het eindresultaat. Met zijn skills in narratieve montage en uitdagende motion graphics geeft hij elk project de ‘umph’ die ze verdienen.

Frank Tielemans

Head of Post Production

Maxim is ondernemer in hart en nieren. Op zijn achttiende begon hij met ondernemen en nog tijdens zijn studiejaren richtte hij VideoCrew op. Inmiddels staat hij drie bedrijven verder en is de liefde voor ondernemen er nog steeds. Door de jaren heen groeide VideoCrew uit van een eenmansbedrijf naar een volwaardig team van zeven personen, aangevuld met een netwerk van freelance talenten. En nog belangrijker: tot een fijne werkplek waar ieder zich thuis voelt.

Maxim Quintelier

Founder

Romina is een allround creative die zowel sales als productiewerk vlot combineert. Haar feeling met klanten en haar passie voor video zorgen ervoor dat ze alle tools in handen heeft om aan de slag te gaan met een divers klantenportfolio. Haar commerciële en creatieve skills, in combinatie met heldere communicatie, maken Romina de ideale persoon om jouw project tot een succes te maken!

Romina Philippus

Sales & Creative Video Producer

Robin is een echte allrounder die camera, drone- en montagewerk vlot met elkaar combineert. Zijn ervaring binnen tal van diverse producties maakt van hem een hands-on kameleon die de meest uiteenlopende opdrachten tot een uniek eindresultaat weet te brengen. Eventopname, multicamera-opdracht of een animatie-opdracht? Robin to the rescue!

Robin Walgraeve

Monteur / Camera en Drone

Maak kennis met onze inventieve monteur en graficus die geen schrik heeft om eens op alle knopjes te duwen. In zijn montages goochelt Steven met grafiek, overgangen en animaties tot er een perfecte mix van beeld, typografie en kleur ontstaat. Ook voor storyboards en tekeningen kunnen we op hem rekenen. In zijn vrije tijd is hij fotograaf, tekenaar, papa van twee en ervaren levensgenieter. Op kantoor is hij naast creatieve duizendpoot ook onze occasionele office-clown.

Steven Van Bossche

Monteur / Graficus

Onze furry Chief Happiness Officer Leon bezorgt het team de nodige serotonine boost op kantoor! Leons takenpakket? Een gebalanceerde mix van dutjes doen, snoepjes krijgen, gestreeld worden, mentale ondersteuning bieden en een glimlach toveren op ieders gezicht!

Leon

Chief Happiness Officer