Aanbod

Mini-docu

Een mini-documentaire of reportage is een ideale manier om in te zoomen op jouw boodschap, product of organisatie. Denk aan sprekende beelden, een voice-over, figuranten, interviews, dronebeelden,… Wij halen alles uit de kast om jouw boodschap extra kracht bij te zetten en te laten resoneren bij de kijker. Samen schrijven we aan een verhaal dat jouw publiek raakt, inspireert en motiveert.

Zet jouw project in actie!
 • Natuur

  bekijk
  bekijk

  Al gehoord van de Poelkikker? De Kwartelkoning? Of de Grote Modderkruiper? Wij ook niet, tot we er een 10-delige videoreeks over maakten!

  Met plezier dompelen we ons onder in diepgaande research en destilleren we ingewikkelde materie tot heldere en toegankelijke video’s. Van de Netevallei tot unieke diersoorten in Vlaanderen, geen enkele uitdaging is ons te groot. Als één van de vaste partners van Agentschap Natuur en Bos en Inverde maakten we al diverse mini-reeksen en diepgravende video’s over allerlei natuurprojecten. En zeg nu zelf: Wat is er fijner dan werken in de natuur? Laarzen aan, drone mee en gaan!

  Een respectvolle en duurzame omgang met de natuur is namelijk een van onze eigen kernwaarden. Ons kantoor rustten we daarom uit met een warmtepomp en zonnepanelen, een papierloze workflow verlaagt onze voetafdruk en ons verplaatsen doen we het liefst van al met de fiets, het openbaar vervoer of met onze 100% elektrische bedrijfswagen!

 • Cultuur

  bekijk
  bekijk

  Cultuur is ons ding. Of het nu gaat om portretten, interviews met artistieke touch of volledige reeksen. We verdiepen ons graag in thematieken zoals de geschiedenis van theater of een personage, een verhaal, een kunstwerk,..

  Voor de cultuurdienst van de Stad Antwerpen maakten we al tal van reeksen over historische of culturele thema’s. Ook musea, kunstenaars en artiesten vormen een vast onderdeel van ons klantenportfolio.

 • Portret

  bekijk
  bekijk

  Een persoonlijke video scoort! Met een portretvideo zet je jouw verhaal kracht bij op een authentieke en unieke manier.

  Dankzij een geloofwaardige insteek, geef je jouw organisatie een menselijk gezicht. Zo kan de kijker zich sneller identificeren en verbinden met jouw verhaal of organisatie.