Aanbod

bekijk

Events

Met de juiste partner geef je de juiste indruk

Jaarlijks, maandelijks, wekelijks of dagelijks. Een event organiseren kan zo vaak, zo groot of zo klein je maar wil. Eén ding is zeker, je wil een permanente indruk nalaten bij je bezoeker. Onze beelden zorgen voor, tijdens of na het evenement voor blijvende herinneringen.

En... actie!
 • Kondig je event aan

  bekijk
  bekijk

  Zet jouw aankomende evenement in de kijker met een aantrekkelijke promotievideo. Maak je bezoekers warm en laat ze proeven van wat hen te wachten staat. Pak je uit met fantastische artiesten, een unieke locatie, gesofisticeerde catering, een boeiende lezing of het feest van het jaar? Overtuig jouw publiek met beeld!

 • Herbeleef met video

  bekijk
  bekijk

  Van opzwepende moves op de dansvloer tot een adembenemende lichtshow, onze camera’s leggen elk moment vast. Herbeleef de hoogtepunten van jouw evenement in een meeslepende aftermovie of eventreportage. Kortom, laat je nog een keer helemaal onderdompelen in de sfeer van de avond.

  Zet je sponsors, klanten en leveranciers mee in de spotlight. Laat ze stralen in de beelden, via korte interviews of met hun logo’s op de eindpancarte. Meer views, meer clicks, meer shares en dus meer visibiliteit voor jouw bedrijf!

 • Multicam/live

  bekijk
  bekijk

  Wat is multicamera?
  Waarom één camera gebruiken als je er drie of meer kan inzetten? Bij een multicam captatie gebruiken we meerdere camera’s om een onderwerp weer te geven vanuit verschillende standpunten. Zo brengen we de spreker of artiest dichter bij jouw publiek wat zorgt voor een betere betrokkenheid.

  Waarom multicamera?
  Multicamera is veel meer dan gewoonweg meerdere camera’s: met mobiele camera’s, camerakranen, steadicams en een professionele videoregie maken wij een productie minstens even aantrekkelijk als het live evenement zelf!

  Go live
  Kan niet iedereen erbij zijn? Wil je mensen in het buitenland bereiken? Kies dan voor een livestream van jouw event. Wij ondersteunen, zetten een regie op en vlammen alles op het internet. Zo ervaart jouw publiek vanuit elke uithoek in de wereld jouw event live vanop zijn of haar locatie.

 • Dansshow

  bekijk
  bekijk

  Wil je graag een blijvende herinnering van je voorstelling, dansshow, productie?
  Met onze ervaring helpen we je graag om een professionele opname te maken van jouw spektakel. Het ideale aandenken voor leden, vrienden en familie.

  Vanuit verschillende standpunten filmen we de voorstelling met meerdere camera’s. Die opnames leveren ons een rijke variatie aan beelden op waarmee we aan de slag gaan in postproductie.
  Met als resultaat een professionele en beklijvende registratie van jouw voorstelling.

 • Event Visuals / Motion Graphics

  bekijk
  bekijk

  Presenteer je binnenkort het nieuwe jaaroverzicht? Kondig je een unieke samenwerking aan op het volgende bedrijfsevent? Of lanceer je een nieuw merk? Dan zijn motion graphics een must! Motion wat, graphics hoe? We’ve got you!

  Motion graphics zijn geanimeerde grafische elementen, vaak met tekst als leidraad. Ze bieden ondersteuning aan je presentatie. Bekijk het als een Powerpoint on steroids.

  Met op maat gemaakte animaties, transities en visual effects brengen we de boodschap over. We slepen je publiek mee in een spektakel van kleur, tekst en beeld en bezorgen hen een onvergetelijke indruk.

  Benieuwd hoe motion graphics jouw event kunnen ondersteunen? Wij bekijken het graag samen met jou!