Reviews

Schrijf zelf een review op eventplanner.be

Wat onze klanten zeggen

Je hoeft ons natuurlijk niet zomaar te geloven, ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

Schrijf een review

Fijne samenwerkingen met een mooi resultaat

review powered by

Als je een idee hebt voor een video maar niet goed weet hoe je eraan moet beginnen; neem Videocrew onder de arm! Dat deden wij ook voor onze video's voor onze eerstejaarsstudenten aan onze universiteit. Van samen brainstormen, naar draften van volledige scripts, tot videoproductie en aflevering van een topresultaat, ze doen het allemaal. Alles wordt heel grondig aangepakt, en steeds met ruimte voor input en verwerking van feedback. Goede communicatie en vlotte samenwerking, dus hartelijk aanbevolen!Wie benieuwd is naar de filmpjes:2023: https://youtu.be/VJcm6zb18zU2022: https://youtu.be/iX_1F1eI2ys

Kinderen digitaal behendiger maken

review powered by

We zijn tevreden met de professionele en creatieve diensten die Videocrew heeft geleverd voor onze video over HackShield in Antwerpen. Ze waren flexibel en pasten zich aan onze behoeften aan. De video overtrof onze verwachtingen en we zijn dankbaar voor hun expertise! 

HackShield Antwerpen

review powered by

Videocrew gaf een leuke twist aan een sober voorgekauwd script.

Topervaring

review powered by

Videocrew maakte voor ons een leuke video rond de samenwerking met een van onze nieuwe vendoren. Niet alleen was het resultaat helemaal top, ook de samenwerking, de uitwerking van het concept alsook de professionaliteit op de draaidag zelf was echt fantastisch. Zeker opnieuw!

Professioneel en fijne mensen

review powered by

Al enkele jaren voorziet No Problem! ondertitels voor Videocrew. Het is een zeer fijne klant die begrip heeft voor onvoorziene omstandigheden en die ook veel waarde hecht aan kwaliteit. Daarom werken we ook heel graag met en voor hen. Wanneer andere klanten aan ons vragen met wie ze kunnen samenwerken voor video’s, dan ontbreekt Videocrew zeker niet in de lijst. Een bedrijf bestaat uiteraard uit mensen en het zijn echt enorm fijne en aardige mensen zonder dat client-suppliergevoel maar eerder een gevoel van partnership waar we onze bescheiden mening mogen geven.

Video opleidingen

review powered by

Videocrew kan snel schakelen en heeft adhv een briefing professionele, leuke video's afgeleverd.

Snelle en fijne service

review powered by

Gebroeders Geens werkte reeds voor verschillende projecten via Videocrew. Wij lieten onze productie in beeld brengen voor de opendeurdag, namen testimonials op en filmden een promovideo voor onze elektrische Knikmops. Dit leverde een hele database aan materiaal op. Waar we nu gemakkelijk andere video's van kunnen maken. Zo monteerden ze met het productiemateriaal reeds een aantal vacaturevideos en met de beelden van de testimonials maken we af en toe een andere video met een ander doel.Fijn samenwerken, open communicatie met achteraf een fijn product, waar we lang nadien nog complimenten van mogen ontvangen! En ook als het een keer snel moet gaan, springt Videocrew mee op de kar! Voor ons een fijne partner om mee samen te werken!

Zeer goede ervaring

review powered by

Recent werkten we voor de tweede maal samen met Videocrew. Opnieuw zeer tevreden met de professionele en oplossingsgerichte aanpak en het uitstekende eindresultaat (korte filmpjes van museumobjecten).

8 films over natuurbeheer

review powered by

Als professionals in de natuurbeheersector zochten wij een partner om eens de betreden paden te kunnen verlaten. Wij maken zelf droge instructievideo's over hoe je bepaalde natuurtypes en bossen moet beheren. Deze keer hadden we budget voorzien om een wat breder publiek te bereiken, dus zochten we samenwerking met een video-bedrijf/communicatiebureau.Dat werd dus Videocrew. Een professionele maar plezierige groep die zich met oprechte interesse verdiept in je onderwerp. Zowel de scenario's als de uitvoering (cameravoering, montage en animaties) lagen volledig buiten onze mogelijkheden, een gevoel dat we bij eerdere goedkopere partners niet steeds hadden. En dat is dan ook het besluit, je hebt beperkt budget en je eindigt met een meestal inspiratieloze video. Maar weet dat met een partner als Videocrew of gelijkaardige je ook gewoon waar voor je geld krijgt. Wij zijn alvast tevreden van de samenwerking en vooral het resultaat!

Timelapse tijdelijke fietsbrug E34 – Oosterweelwerken

review powered by

In het kader van de Oosterweelwerken Linkeroever/Zwijndrecht hebben we een tijdelijke fietsbrug geplaatst over de snelweg. We hebben op Videocrew beroep gedaan om hier een timelapse video van te maken. De samenwerking verliep vlot en de afspraken kwamen ze netjes na. Ook dachten ze mee na over hoe de plaatsing dynamisch en attractief in beeld te brengen. Het eindresultaat was knap en kreeg veel positieve reacties.

Professionel en snel

review powered by

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Video Crew. Ondanks de lange tussen tijd tussen onze afspraak en de uitvoering, kon ik rekenen op hen.Ze werken snel en doeltreffend.Dank hiervoor! Groetjes,Gabriella

Een creatieve reclamespot voor ACE Lighting

review powered by

Vanaf het eerste moment wist VideoCrew de juiste vragen te stellen om mee een creatief idee uit te werken. Het was onze vraag om een tijdloze spot uit te werken welke niet onze producten toont maar wel ons imago ondersteunt. In het begin van het ontwerpproces werd een roadmap uitgestippeld, Deze werd correct gevolgd zonder enige vertraging. We werden door VideoCrew in elke fase betrokken, wat de samenwerking enkel ten goede kwam. Zo konden we bijvoorbeeld aanwezig zijn bij de effectieve opnames van onze spot en werd er zeer vlot gecommuniceerd over de eindmontage. Zeer professionele werkwijze met goed advies en een tof team om mee samen te werken!

4.5 champagneglas voor Videocrew! Prima videobedrijf

review powered by

De samenwerking met Videocrew verliep vlot, en de resultaten mogen er zijn. We hebben tot nu toe samen met hen twee promofilmpjes gemaakt (eentje voor de Boekenbende en een tweede filmpje voor het netwerk van de Brusselse bibliotheken). De camerabeelden en de montage zijn van prima kwaliteit. De medewerkers stipt en aangenaam om mee samen te werken.Wie het promofilmpje van de Brusselse bibliotheken wil bekijken, kan terecht op deze YouTube-link: https://youtu.be/7mDXRQRnRA0

Film Brasserie Appelmans

review powered by

Het was inmiddels de derde keer dat ik met de enthousiaste mensen van Video Crew mocht samenwerken. Deze keer hebben ze een imago film gemaakt over Brasserie Appelmans ter ere van het 14-jarig bestaan. Het was een plezier om met hen samen te werken en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Dit is namelijk precies wat we voor ogen hadden.

Veiligheidsfilm

review powered by

Professionele aanpak en ditto resultaat. Geven professioneel advies waar nodig en laten genoeg ruimte voor eigen inbreng en bemerkingen. Aanrader!

Filmopname DIR CP OPS

review powered by

Uiterst vlotte en professionele samenwerking met Videocrew voor de filmopnames van een rampscenario om de ideale werking van een DIR CP Ops te duiden.

Culinary Stars

review powered by

Videocrew heeft ons supergoed geholpen bij de Livestream van onze kookwedstrijd, Culinary Stars.Ze hebben fantastisch mooie beelden gemaakt waarvan ze achteraf een mooie aftermovie hebben samengesteld.Super werk 🙂

Super professioneel… vriendelijk

review powered by

Zeer tevreden over her werk dat ik gevraagd heb… Daarbovenop de vriendelijkheid. Dit bedrijf is een topper.Dank u!

HSE World Event: to the point videobeelden

review powered by

Fijn en correct bedrijf om mee samen te werken. Originele invalshoek voor het nemen van de beelden. Konden de juiste sfeer vatten en weergeven in de video.Interviews van deelnemers, sprekers en organisator to the point.

Professioneel team met een passie

review powered by

Videocrew is een erg fijn bedrijf om met samen te werken. Zij proberen steeds tegemoet te komen aan veranderingen of moeilijke deadlines. Het team bestaat uit jonge, enthousiaste mensen met toch voldoende ervaring en heel wat passie voor het vak. Een aanrader als partner.

Indrukwekkende live captatie Get Inspired Event

review powered by

Videocrew verzorgde voor de 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Network Night' de live captatie én een sterke aftermovie. Van bij de voorbereiding tot na het event konden we rekenen op de professionele aanpak van Maxim en zijn team, die telkens tot het uiterste gingen voor het perfecte beeld. Knap werk! Aan absolute aanrader om Videocrew ook voor jou event in te schakelen.

Vlotte samenwerking, professioneel resultaat

review powered by

Bij Videocrew staat een persoonlijke aanpak voorop. De communicatie met de medewerkers verloopt vlot. Je kan erop rekenen dat ze gemaakte afspraken nakomen. Zowel de kwaliteit van de opnames als die van de uiteindelijke videomontage, is hoog. De medewerkers van Videocrew hebben aan een paar woorden genoeg om te begrijpen waar de klant naartoe wil. Het is fijn om op zo'n manier te kunnen samenwerken.

Proclamaties KdG Hogeschool 2016

review powered by

Ik ben zeer tevreden over Videocrew, het was een aangename samenwerking!Vlotte en aangename crew die er absoluut voor zorgt dat het een knal editie is geworden! Prachtige beelden en mooi werk.

Een aanrader

review powered by

Videocrew is een jong bedrijf met GROOT potentieel. Zendster streaming media doet geregeld beroep op videocrew als videopartner voor onze live streaming projecten. Wat ik enorm waardeer is hun inzet, vakkennis en het streven naar kwaliteit. Videocrew denkt met je mee en zoekt naar de beste prijs/kwaliteits oplossing.