Aanbod

Bedrijfs­marketing

Video is een onmisbaar deel van jouw bedrijfsmarketing en communicatiemix. Of je nu iets intern of extern wil communiceren, wij helpen je graag om jouw boodschap op de meest effectieve manier over te brengen. Ontdek hieronder hoe jij video kunt inzetten voor jouw bedrijf.

Let's talk!
 • HR Marketing

  bekijk
  bekijk

  Employer branding video’s zijn dé manier bij uitstek om nieuw talent te strikken. Door vacaturevideo’s op een slimme en toegankelijke manier in te zetten, trek je de juiste werknemers aan.

  Nog niet overtuigd? Google, Facebook, Instagram en Youtube wel! Video zorgt voor betere resultaten in de zoekmachine, meer verkeer op je website en meer conversie op sociale media.

 • Productvideo

  bekijk
  bekijk

  Laat je producten schitteren met een professionele productvideo. Schoenen, computers, huizen,… het maakt niet uit wat je verkoopt, zolang je potentiële kopers het maar weten en begrijpen. Met een productvideo presenteer je jouw product op een toegankelijke en aantrekkelijke manier.

  Het doel? Je doelgroep tonen wat jouw unieke meerwaarde is! En geef toe: we kijken allemaal liever naar een video dan naar een lange tekst of technische productfiche.

 • Bedrijfsfilm

  bekijk
  bekijk

  Wist je dat je gemiddeld 15 seconden hebt om een goede eerste indruk bij je klant te maken op je website? Niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven kiezen voor een bedrijfsfilm op hun homepagina. De aantrekkingskracht van video is zo groot dat je bezoeker nog voor hij het beseft jouw bedrijfsfilm aan het bekijken is.

  Vertel jouw verhaal op een visueel aantrekkelijke manier. Zoom in op de fundamenten van je bedrijf, geef een inkijk achter de schermen, belicht je diensten, mensen en producten en verbind de kijker met jouw bedrijf.

  Je video delen op je website, social media, beurs of TikTok? Voor elk formaat en medium hebben we een oplossing op maat!

 • Veiligheidsfilm

  bekijk
  bekijk

  Preventie: levensbelangrijk, doodsaai. Jouw medewerkers motiveren om correct met preventie om te gaan is niet gemakkelijk. En toch kan het dankzij een boeiende en gepersonaliseerde preventievideo. Toegankelijk, eenvoudig te organiseren, met voorbeelden rechtstreeks uit de praktijk. En zeg nu zelf, een filmpje kijken tijdens de werkuren…

  Samen met de preventieadviseur bekijken we de huidige veiligheidsbriefing en gieten we deze in een origineel concept. We spitsen de video helemaal toe op de specifieke veiligheidsmaatregelen die voor jouw sector van toepassing zijn. Zo maken we samen een preventiefilm met een boodschap die écht relevant is.

  Meerdere talen binnen je onderneming? Voeg eenvoudig en betaalbaar vertalingen of ondertiteling toe om iedere werknemer te bereiken.

 • Animatie / motion design

  bekijk
  bekijk

  Laat jouw bedrijf stralen en bezorg je publiek een onvergetelijke merkervaring dankzij animatie en motion design. Want met slimme, visuele ondersteuning sta je jouw boodschap kracht en geloofwaardigheid bij.

  Een animatiefilm brengt complexe of theoretische boodschappen in no-time over aan je publiek. Stem de toon en stijl van je boodschap af met een leuke voice-over en bereik je klant op een luchtige en toegankelijke manier. Het hoeft niet altijd zwaar te zijn, toch?

  Spring je mee op de animatietrein? Dan toon je hoe vooruitstrevend jouw bedrijf is! Blijf een stapje voor op je concurrentie en kies voor een boodschap die prikkelt, verbaast en intrigeert.

  Benieuwd? Ontdek onze voorbeelden hieronder!