Aanbieding!

Mobiele regieset – Flightset HD (new)

1.495,00 995,00

U zoekt een partner voor livecaptatie van uw evenementen, concerten, sportwedstrijden of presentaties. U eist topkwaliteit en flexibiliteit. Maar u denkt ook aan uw budget. Precies met die doelstellingen voor ogen, ontwikkelden we onze flexibele mobiele regieset.

Slimme opstelling: Moderne flightcases vormen de basis van de opstelling. Daarin is alles stevig verankerd en grotendeels vooraf geconnecteerd. De afsluiting met schuifdeuren bespaart plaats en ruimte bij het opstellen.

Hoge kwaliteit: Onze moderne toestellen en technologieën zijn krachtig genoeg om de meest complexe regievereisten de baas te kunnen.

Flexibiliteit: De uitgebreide matrix brengt alle signalen meteen op de juiste plaats. Bovendien is de opstelling volledig modulair. U kunt de setup uitbreiden met remote camera’s, shading inzetten, zonder audio werken, … Naargelang de omvang van uw project en het vooropgestelde budget.

Oog voor budget: We gebruiken gloednieuwe toestellen met een hoog kwaliteitsniveau en een scherpe prijs. Zo houden we de totaalkost voor u onder controle.
Onze regieset koppelt professionele standaarden aan slimme infrastructuur en een vriendelijk budget.

Neem meteen contact op voor meer informatie!

Uitverkocht

SKU: Mobiele flightregie. Categorie: .