VideoCrew.be
Post-Productie

Hoewel het camerawerk een belangrijk deel van een productie is, is post-productie dat zeker ook! Hier gaan we de beelden vorm geven, in een richting sturen om zo het juiste gevoel en de juiste informatie over te brengen.

We creëren zelf een passende ‘look and feel’ of bouwen verder op een bestaande stijl.

 

Naast een verzorgde montage, kunnen we u ook nog andere elementen aanbieden die samen tot een product leiden om U tegen te zeggen. Denk hierbij aan virtuele effecten zoals bumpers, logo’s en ondertitels. Daarnaast kunnen we ook 3D animaties en whiteboard animaties op maat van uw project uitwerken.
De juiste soundtrack en geluidseffecten geven uw filmpje tot slot de juiste sfeer en ‘schwung’.

 

Onze post-productie vindt plaats in ons kantoor. We kunnen hierdoor zeer snel communiceren en beoordelen. Ook is het zo mogelijk om ‘same-day’ werk af te leveren indien u kort op de bal wenst te spelen.

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn in post-productie, communiceren we daarover met u ook grondig: wensen en budget leggen we naast elkaar om tot een gepaste manier van werken te komen.

Virtual Effects

Voor alle informatie die geen beelden zijn: namen, informatieschermen, tussentitels,… Door met korte, visueel sprankelende animaties te werken kan droge info plots schwung brengen in een productie.

Zowel live als in post-productie maken we bumpers en overgangsschermen die naadloos bij de stijl van de productie aansluiten.

 

De uitvoeringen van visual effects zijn uniek per productie en kunnen de meest uiteenlopende 2D en 3D-elementen bevatten. Laat ons weten welke boodschap u wil overbrengen en wij zoeken de stijl die het beste bij uw project past!

Whiteboard animatie

Heeft u een uniek concept of idee? Wilt u dit geanimeerd en vlot uitgelegd zien?
Dan is ‘Whiteboard animatie’ een unieke kans voor u!

Ideaal voor congressen, voorstellingen en presentaties.

3D-animatie

Alles is mogelijk in een 3D universum. Wat we niet kunnen filmen, creëren we gewoon zelf.

Een reclamespot van uw product of bedrijf wordt extra aantrekkelijk met een 3D-animatie van uw logo. U brengt letterlijk een nieuwe dimensie in beeld en ook profileert u zich veel professioneler naar potentiële klanten toe.

Een virtuele achtergrond met 3D-decorelementen kunnen u dure studiotijd uitsparen, dit is mogelijk in uiteenlopende groottes en stijlen.

Ook voor technische visualisaties brengt 3D de oplossing. een complexe demonstratie wordt een eenvoudige uitleg aan de hand van een accurate en overzichtelijke 3D-animatie.

Elk 3D-project is uniek, daarom bespreken wij met u graag wat we voor u kunnen doen.

Voor vragen of prijzen kan u terecht op onze contactpagina.