VideoCrew.be
Multicamera

LIVE opname, projectie & streaming van uw event

Wat is multicamera?

Multicam captatie is een techniek die we gebruiken om hetzelfde onderwerp veel aantrekkelijker weer te kunnen geven. Doordat we meerdere camera’s inschakelen, kunnen we erg verschillende beelden aanbieden die de kijker veel intenser betrekken bij het evenement. Niets brengt een spreker of artiest dichter bij uw publiek dan een multicam captatie.

 

Waarom multicamera?

Multicamera is veel meer dan gewoonweg meerdere camera’s: met mobiele camera’s, camerakranen, steadicams en een professionele videoregie maken wij een productie minstens even aantrekkelijk als het live evenement!

Liveweergave
Screens en Liveprojectie

Ideaal voor concerten, bedrijfsevenementen, theater- en dansvoorstellingen, ballet, sport,…

Webstreaming
Overal ter wereld

Vergroot uw publiek door de eindmix live naar uw website te streamen, ook inclusief vertoonde visuals of powerpoint!

Opname
Met of zonder Post-Productie

De live mix kan rechtstreeks opgenomen worden op harde schijf, Blu-ray of DVD. Zo is er geen post-productie noodzakelijk wat montage-uren drukt. (Dit is interessant vanaf meer dan 2 camera’s).

schema.preview

Hoe werkt een multicam cameracaptatie?

We gebruiken op locatie een compacte mobiele regieset die als tv-studio functioneert. Zo hebben zowel de regisseur als de beeldmixer op ieder ogenblik een overzicht van alle camera’s. Met het intercomsysteem staan zowel de regie als de cameramensen in constante verbinding met elkaar. Zo kunnen zij inspelen op alle gebeurtenissen en de regie een maximum aan kwalitatieve beelden aanbieden.

Meer informatie over multicam en live captatie? Check vlug Wikipedia.